Taket er en av de viktigste fasadene på huset. Uten jevnlig vedlikehold og oppfølging kan konsekvensene bli omfattende og dyre.

Det finnes en rekke forskjellige takprodukter på markedet.

Ekrogn Tak og Membran AS har kvalitetsleverandører og leverer det du ønsker. Vi kan gjerne hjelpe deg med tips til hva som passer nettopp ditt tak.

Mulighetene er mange, ta gjerne kontakt for en takprat. 

Enten du bare er nysgjerrig på mulighetene eller trenger å utbedre ditt tak. Vi er stolte av arbeidene vi gjør og gir oss ikke før du er fornøyd.

Takets levetid er avhengig av flere faktorer. Blant annet er ettersyn og vedlikehold avgjørende, i tillegg til kvaliteten på både produktet og selve tekkingen. Forventet levetid bør derfor være minimum 25-30 år. Et godt vedlikeholdt tak har vesentlig lenger levetid enn et der vedlikeholdet har uteblitt. I forbindelse med omtekking av taket anbefaler vi også å vurdere etterisolering. Med en forventet levetid på minst 25 – 30 år er det lenge til neste gang det er gunstig å vurdere dette igjen. Etterisolering av taket er det energibesparende tiltaket som har kortest tilbakebetalingstid på grunn av reduserte fyrings- og oppvarmingskostnader. Som en bonus vil også innemiljøet forbedres.

Vi utfører:

  • Omtekking av tak
  • Etterisolering
  • Legging av nye membraner

Usikker på hvordan det står til med taket? Ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring av ditt tak.